Christmas Gift Guide: Me

What Ever #1

fashionpolishlately_1

Røde næser, tvillingetøj, nye solbriller fra Sunbuddies og kaffe fra Jack’s Hole in The Wall med Frede.

fashionpolishlately_2

Lyserød frokost og pæne pasteller til lagersalg hos Clouds.

fashionpolishlately_4

Balenciaga-stemning på Frederiksberg og sol i min stue.

fashionpolishlately_5

Yndlingsøreringe fra Olga Bonne x Pieces og pæne bunker hos Moon Int.

sidsel

Deler mine juletraditioner, julefrokostminder og bedste gaver hos søde Trine HER.

Sponsoreret indlæg

Hvis I følger mig på Instagram @fashionpolishdk har I måske set mine #SundayScreenshots hvor jeg deler lidt af de billeder jeg gemmer i ugens løb på min telefon. Men jeg tager naturligvis også selv virkelig mange billeder og dem deler jeg lidt af her. Nogle har I måske set før, andre nåede aldrig længere end kamerarullen. Velkommen til bloggens nye kategori ‘What Ever’.

If you follow me on Instagram @fashionpolishdk you might seen my #SundayScreenshots where I share some of the inspiration I snatch during the week. But off course I take a lot of pics myself to share here. Some you might have seen, some never came further than my iCloud. Welcome to my new category ‘What Ever’.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas Gift Guide: Me