30.11.16

Christmas Gift Guide: Me

fashionpolish_christmas_presents_1

Indeholder reklamelinks: AGENDA REFILL 2017 Louis Vuitton LAMP Grillo by Elise Fouin BEANIE Acne Studios BOXING GLOVES Casall SMALL DATA by Martin Lindstrøm PORCELAIN Arje Griegst for Royal Copenhagen HAIR BRUSH Mason Pearson PARFUME Bon Point

Som lovet kommer her første del af min julegaveguide, og hvorfor ikke starte med mig selv! Jeg har for en gangs skyld lavet en liste de sidste måneder med ønsker som note på min telefon – har også en note side med gaveideer til min familie, smart ikke? Øverst på min ønskeliste står Arje Griegst fantastiske konkyliestel for Royal Copenhagen. Svært at finde og superdyrt, men helt vildt smukt. Udover ovenstående drømmer jeg om en varm ferie med palmer, blåt hav og de HER solbriller.

First part of my Christmas gift guide is ready and we start with me! For once I actually have a decent wish list as a result of an ongoing note on my phone with ideas for myself and family. On the top of my wish list is the beautiful porcelain by Arje Griegst for Royal Copenhagen. Impossible to find, really expensive but so so beautiful. Oh, and a part from the above I really hope santa will bring me a plain ticket for somewhere warm with palms, white beaches where I can wear THESE sunnies.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30.11.16