24.11.16

World’s easiest Christmas decoration

julhosfashionpolish_1

julhosfashionpolish_2

December er lige om hjørnet og jeg har allerede pyntet lidt op i min lejlighed efter jeg holdt adventssøndag med julestue for gode veninder. I den anledning vil jeg lige vise jer verdens nemmeste juledekoration som jeg faktisk synes er virkelig fin og enkel og så dufter frisk gran dejligt at jul og skov. Jeg tog forbi et af de udendørs boder hvor du kan købe juletræer og fik lov at gå på rov i de afklippede grene de fjerner for at få træet i en juletræsfod. Jeg tog med vilje den type gran som er lidt mere støvet i farven og fik tre store grene for 30 kr. Julekugler og bånd  har jeg købt i Søstrene Greene – de har et ret fint og ikke mindst budgetvenligt udvalg. Juletræssælgeren anbefalede at klippe lidt af grenen så den har et frisk “sår” og sætte i vand straks jeg kom hjem og skifte det løbende i løbet af December.

Christmas is coming and I already made my apartment Christmas ready. I thought this small ensemble of pine and Christmas ornaments was both really easy and budget friendly. I bought the pine branches from a guy selling Christmas trees and he told me to make a fresh cut and put in water. The pine smells so good and the ornaments lights up my livingroom. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24.11.16