World's easiest Christmas decoration

Balenciaga Bazar

balenciaga_fashionpolish

Indeholder reklamelinks: CLUTCH Balenciaga SHOULDER BAG Balenciaga BLACK/RED Balenciaga BLUE/RED Balenciaga

Hvis i følger mig på Instagram @fashionpolishdk har I måske allerede set mit møde med det stribede plastnet hos en isenkræmmer på Frederiksberg. Det er ret sjovt som den oversize plastpose har fundet vej til catwalken hos Balenciaga denne sæson og jeg kigger stadig langt efter både taske og clutch i Balenciaga-butikken i Illum.

If you follow me on Instagram @fashionpolishdk you probably already seen the Balenciaga-like bag I spotted at a hardware store this weekend. I really like how Balenciaga took a cheap but recognizable product and put it on the catwalk this season and would love to add both one of the bags and the clutch to my wardrobe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

World's easiest Christmas decoration