23.11.16

Black Friday

blackfridayfashionpolish_1

Egentlig skulle det her indlæg være lavet igår. Men de sidste par dage har været virkelig travle – netop på grund af Black Friday. Jeg arbejder, som I måske ved,  som kommunikationschef hos Mads Nørgaard og sammen med resten af huset gjort klar til at gå i sort idag. Vi har nemlig lukket vores hjemmeside og webshop. Black Friday er en ret voldsom forbrugsdag – og selvom jeg elsker at købe, og virkelig elsker tilbud (læs min udsalgsguide HER) synes jeg Black Friday er skinger. Det handler om at købe for at købe, og ikke særlig meget om at opfylde de drømme man kan have om nyt tøj, interiør, eller en ny blender for den sags skyld. Derfor holder jeg Black Friday uden shopping og opfordrer istedet til at læse Mads Nørgaards tekst HER.

This is a post about Black Friday. But not like any other. As head of communication for Mads Nørgaard – Copenhagen I have spend many hours the last week getting ready for Black Friday. Today we closed our webshop and website. Black Friday is too much in my opinion. Buying for just the sake of buying. As a girl who love a good sale, it takes a lot to make me wanna shot down on a good bargain. I love sale because it feels like a treasure hunt, Black Friday feels like eating two portions of food too much. Hope you will take the time to read more about Mads Nørgaard’s view on Black Friday HERE.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

23.11.16