21.11.16

The Prada That Got Away

prada-canapa-grommet-small-garden-tote-bag

Jeg har skrevet om mit lidt akavede forhold til såkaldte it bags HER i forbindelse med mit Celine-køb. Jeg følger naturligvis Elin Kling på Instagram og har pludselig lagt mærke til en taske hun viser igen og igen. Enkel i formen, i Pradas genkendelige nylon og kan både bæres i hånden og over skuldrene. Synes simpelthen den er så fin. Problemet er bare den er et par sæsoner gammel og efter at have søgt og søgt må jeg snart give op. Hvis I støder på en Prada ‘Canapa Grommet Garden Tote Bag’ så skynd jer at send mig en mail.

I’m not easily blinded by expensive bags but after spotting this spotted bag on Elin Kling on her Instagram I have become somewhat obsessed. The only problem is it’s old. I can’t find it! If you meet a Prada ‘ Canapa Grommet Garden Tote Bag’ please send me an email.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

21.11.16