19.11.16

Little Sun

fashionpolish_prettyplease_rezet_madsnorgaard_asos_littlesun

Indeholder reklamelinks: SHIRT Asos LITTLE SUN by Olafur Eliasson COAT Mads Nørgaard SNEAKERS New Balance 990

Sidste år lavede jeg en storslået julegaveguide til hele din familie (du kan sagtens genbruge nogle af tipsene HER, HER, HER og HER ) og det kommer der naturligvis igen i år! Men først vil jeg lige komme med et tip til en fin værtindegave, mandelgave eller bare gaven til personen der ikke ønsker sig noget. Fra på lørdag kan man nemlig købe kunstner og arkitekt Olafur Eliassons ‘Little Sun’ lampe i Mads Nørgaards butik på Strøget. Den fungerer på solceller og for hvert solgt lampe gives der en lampe til folk uden lys og elektricitet i Afrika. Så fint projekt. Hvis du kommer forbi lørdag mellem 11-12 er Olafur til stede og fortæller om projektet og skriver måske et julekort du kan sætte på gaven. Læs mere om eventet HER.

I’m working on a Christmas Present Guide just like last year, but first a tip for everyone in Copenhagen. This Saturday nov 26th Olafur Eliasson will present his Little Sun lamp in the Mads Nørgaard store. A solarcell lamp and with every sale Studio Olafur Eliasson donates a lamp to African cities with no electricity. Great project and cute gift. Stop by Saturday for coffee and a meet and greet with Olafur. Read more HERE.

3 kommentarer

 • Martina

  P.S. I love Olafur Eliasson’s art.. so I am a bit jealous!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martina

  Yay! Excited for the gift guide! As you can probably tell, I really love your blog. 🙂 I really think it’s the most stylish one out there. xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thank you so much Martina <3 Putting a lot of preasure on that gift guide now. Better start working 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

19.11.16