14.11.16

& Other Stories & French Beauty

stories_frenchbeauty_collection_1

Indeholder reklamelinks: Når jeg er i Frankrig køber jeg altid skøndhedsprodukter på deres apoteker (Embryolisse dagcreme og Biodermas rensevand) og min parfume har de sidste mange år været fra det franske børnetøjsmærke Bon Point. En anden sikker vinder i mit toiletskab er & Other Stories. Deres sæber og cremer dufter virkelig godt, virker og har pæn emballage. Min favorit er deres bomuldsserie der dufter af rent vasketøj og sommer. Den 17. november lancerer & Other Stories en ny eksklusiv beauty-linje lavet i deres franske atelier med naturlige ingredienser og smukke flakoner. Den glæder jeg mig til at prøve!

Very excited about & Other Stories’ new beauty line made in France. In stores november 17th.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

14.11.16