& Other Stories & French Beauty

Let’s talk boots

fashionpolish_prettyplease_winterboots_acnestudios_yeezy_timberland_celine_1

 

WORK BOOTS Timberland  MILITARY BOOTS Yeezy Season 3 WORK BOOTS Acne Studios COUNTRY BOOTS Celine

Lige siden jeg var barn har vinterstøvler været noget af det værste jeg ved. Da en af jer søde læsere bad om en guide til pæne vinterstøvler blev jeg helt modløs. Findes det overhovedet? Svaret er naturligvis ja. Jeg bruger sneakers det meste af året, og synes at især Nikes Air Max modeller og New Balance 990 kan klare temmeligt dårligt vejr. Når det kommer til  støvler kan jeg bedst lide de mere robuste af slagsen men stadig med et feminint touch. Hvis de er for stramme om benet synes jeg det ser fjollet ud til nederdel. Celines ‘Country Boots’ er helt drømmeagtige og overraskende lette og så har jeg virkelig et svagt punkt for Kanye Wests militærstøvler fra hans Yeezy Season 3. Hvad har I på af vinterstøvler?

I have always hated winter boots. This has caused many cold cold months of wearing Chuck Taylors or thin sneakers and when one of you sweet readers ask me to do a guide I felt quite lost. Lucky this season is packed with great boots and I actually want all of the above. 

Næste indlæg

& Other Stories & French Beauty