01.11.16

Statement Earrings

fashionpolish_statementearrings_1

  1. Asos 2. Lanvin 3. Zalando 4. Gina Tricot 5. Oscar De La Renta

Det er muligt jeg har et proppet tøjskab, men når det kommer til festtøj må jeg melde pas. Jeg har meget lidt festligt tøj i min garderobe, og det jeg køber ender tit på loppemarked. Det betyder jeg ofte går lidt i krise op til festlige aftner, som min fødselsdagsfest i sidste uge. Her er et par store øreringe tit min redning. I fredags til min fødselsdag havde jeg en sort nederdel på med en sort t-shirt og kæmpe similiøreringe ala dem her. Jeg synes især kombinationen af skrabet hår og bling er en festklassiker jeg vender tilbage til igen og igen.

I might have a big closet but when it comes to party dressing I’m pretty lost. I found that instead of buying a lot of glittery dresses that I might just wear once I accessories with a pair of statement earrings. I love the combo of slick hair and big bling.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

01.11.16