#Smartthebook and other blogger books

28.10.16

fashionpolish_sidselalling_madsnorgaard_kaibosh_1

fashionpolish_sidselalling_madsnorgaard_kaibosh_2

COAT Mads Nørgaard JEANS Mads Nørgaard BOOTS & Other Stories SUNNIES Kaibosh

Den her uge er fløjet afsted med pressedage hos Mads Nørgaard – Copenhagen. Her viser jeg den kommende forårskollektion frem til magasiner og bloggere. Det er altid hyggeligt, men lidt ekstra hårde dage. Heldigvis har jeg den bedste weekend i vente. I aften skal jeg nemlig fejre min fødselsdag først på Pastis med gamle veninder og senere på Chateu Motel med karaokee og drinks. Glæder mig helt vildt! Lørdag bliver nok brugt på sofaen efter festen, men søndag håber jeg at se jer alle til Loppe Ladies med blandt andet Frede, Trine og Freja. Du kan læse mere om hvor og hvornår HER.

What a week! Jetlag, press days and suddenly winter in Copenhagen. I don’t mind, because tonight I’m celebrating my Birthday with the best of friends. Hope to see you all Sunday for Loppe Ladies, a fashion flea market with Frede, Trine and Freja and many more cool cats. See more HERE.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#Smartthebook and other blogger books