Carcel - Made by women in prison

#Smartthebook and other blogger books

smartthebook_1

SMART by Sidsel Alling & Frederikke Toftsø HVERDAGSGLAMOUR by Emily Salomon NU by Marie Jedig DRESS SCANDINAVIAN by Pernille Teisbæk

Det er lidt over et år siden at Frede og jeg udgav bogen SMART. Selvom jeg har fået lov at lave virkelig mange sjove og vilde ting gennem det at have en blog, er det her nok det sejeste. Bogen er en slags grønspættebog til personlig stil, med anekdoter, guides, tests og billeder, og er både god og sjov hvis jeg selv skal sige det. Udover at være stolt af selve bogen, er jeg glad for at være forfatterkolleger med Emily, Marie og nu Pernille som fredag den 28. oktober udgiver sin bog ‘Dress Scandinavian’. Har du læst #smartthebook?

A little over a year ago, me and my blogger BFF Frede published the book SMART. This is the best part about having my blog, and I’m still so proud of the result. I’m sharing book shelf with lovely ladies such as Emily, Marie and now Pernille who is publishing her book ‘Dress Scandinavian’ on October 28th. 

 

4 kommentarer

  • Sophie

    Både “Smart” bogen og Marie’s “NU” står pænt på min hylde. Virkelig godt arbejde. Nu mangler jeg bare Pernilles bog!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita

    Jeps! Den ligger sirligt blandt mine andre coffee table books, og jeg tager den frem, når jeg magler inspiration.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Carcel - Made by women in prison