Pink & Puffy

Totême Chelsea Coat

toteme_3.jpg
toteme_2.jpg

Get the look:  COAT Totême JEANS Weekday SHOES Aldo

Jeg har skræmmende mange frakker og jakker i mit skab. Kombinationen af jeans, en strik og en smuk frakke bliver jeg aldrig træt af og kan lynhurtigt se både dyrt og smart ud. Sidste år købte jeg DENNE fra Acne Studios som sagtens kan klare en sæson mere, men jeg drømmer også om Totêmes klassiske ‘Chelsea Coat’. Den er så smuk i både lys og mørkeblå med den enkle krave og bindebånd, ville gerne bruge den helt som Elin Kling viser med blå jeans og pæne sko.

If there is one thing I don’t need in my closet, it’s more coats. I will never get tired of the simple combination of jeans, knit, coat and a great wool coat makes you look elegant and stylish at once. I love THIS one by Acne Studios that I found at Acne Archives in Stockholm last year, but I can’t get Totême’s ‘Chelsea Coat’ out of my head. Find them HERE.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink & Puffy