24.10.16

Carcel – Made by women in prison

carcel_kickstarter_1

Det er vist ingen hemmelig at jeg elsker strik. Jeg er netop kommet hjem fra Japan med fire nye kashmirtrøjer i kufferten og kunne sagtens have fundet flere hvis jeg havde plads i bagagen. Derfor har jeg også fulgt lidt med i projektet Carcel de sidste måneder. Det er nemlig ikke kun virkelig pæn strik, det er også et virkelig sejt koncept der bliver designet i København og strikket af kvinder i fængsel i nogle af verdens fattigste lande. Det er ikke tit at mode forbindes med god samvittighed så jeg vil opfodre til at støtte det nye mærke via deres Kickstarter-kampagne hvor I også kan læse meget mere om samarbejdet med et peruviansk kvindefængsel, materialer og ideen bag Carcel. Find kampagnen HER.

It’s no secret that I love a knitted jumper. I just got back from Japan with four new cashmere sweaters in my suitcase and could easily have found more if I had the space in my luggage. The last months I came across the new Danish label Carcel again and again. Other than making great knitwear, Carcel is a collaboration between the Copenhagen based design studio and women in prison in some of the world’s poorest countries. It’s not often that fashion is connected with helping people in need and I think they deserve some support through their Kickstarter campaign where you can also read more about their work with a Peruvian women’s prison, the all natural materials and the whole idea behind Carcel. Find the campaign HERE.

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24.10.16