Totême Chelsea Coat

24.10.16

fashionpolish_uniqlo_madsnorgaaard_nikespiridons_1

JACKET Uniqlo (similar HERE) SKIRT Mads Nørgaard SNEAKERS Nike ‘Spiridon’ (gold version HERE)

Jeg elsker at rejse – og synes selv jeg tager det temmelig pænt at sidde 12 timer i en flyver. Men det værste er jetlag. Jeg skal ikke rejse mange timer udenfor den danske tidszone før jeg bliver fuldstændig bims. Min soverutine er nemlig ret fast; på hverdage går jeg i seng kl 22.00 (og faktisk tit før) og står op kl 7.00. Jeg har altid haft brug for ekstra mange timers søvn og efter flere prøver og lægebesøg for at få kureret min træthed har jeg lært at leve med jeg ikke er en natteravn. Derfor slår jetlag mig helt ud og mandag morgen vågnede jeg kl 4.00 og så er der altså lang tid til mandagen er overstået. Hvad er jeres bedste tip til at overkomme jetlag?

I’m all dizzy from jetlag this monday and would give everything for a great powernap. Because of my sleeping routine of getting 9 hours of sleep almost every night my jetlag always feel kind of extreme. What is your best tip for jetlag?

3 kommentarer

 • Nina

  Hej Sidsel!
  Kommer der måske et lille indlæg om din tur til Japan? Eventuelt med anbefalinger, do’s and dont’s, shopping osv.? 😉 Jeg tager nemlig dertil henover jul og nytår – og lidt tips fra én, der lige har været der, kunne være mega brugbart! Det er jo en kæmpe jungle at finde rundt i alle de ting man skal opleve, og alle de spændende områder man kan besøge.
  Kh Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Emilie

  Et lidt underligt spørgsmål måske, men har du nogle gode strømpebukser, du kan anbefale?:) Du har jo ret ofte nederdel på, så tænkte det kunne være, at du var lidt en ekspert på området:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Marie Emilie
   Jeg køber næsten altid 100 Denier fra H&M i mat. Jeg kan godt lide når de er helt tætte 🙂
   KH Sidsel

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Totême Chelsea Coat