01.10.16

Beauty: The Fall Starter Pack

fashionpolish_beauty_fallstarterpack

ANSIGTSRENS Bioderma CLEANSING OIL DHC CLEANSING GEL Mario Badescu DAY CREAM Mario Badescu MASK Magicstripes FACE MIST Herbivore JADE ROLLER Yu Ling LIP BALM Burt’s Bees

Oktober er lig med efterår og selvom det er et plus for min garderobe er det et stort minus for min hud. Jeg har egentlig en ret problemfri hud men kulde, blæst og tør radiatorvarme sætter sine spor og mit ansigt har brug for et seriøst eftersårsboost. Heldigvis har jeg Karen Groth fra Beautyhero.dk på speed dial. Karen har, for det første en virkelig smuk hud, og så er hun ret nørdet med sit fag så jeg stoler altid på hendes råd. Hun har fået mig til at rense min hud om aftenen og bruge både serum og øjencreme. Her er hendes bedste tips til at omstille huden til den nye sæson:

RENS: Karen anbefaler at du ‘triple cleanser` din hud. Start med en Beautywater, såsom Bioderma, for at fjerne den værste makeup. Dernæst renser du huden med en oliebaseret cleanser, der opløser al makeup og derefter en foaming eller gelbaseret cleanser. Brug det der passer til årstiden og da huden allerede nu skal have lidt ekstra næring er en god kombi: Den japanske DHC Cleansing Oil og derefter Enzyme Cleansing Gel fra Mario Badescu.

BOOSTER: Hvis du har brug for et ekstra boost kan du pleje huden med en maske. Azulene Calming Mask fra Mario Badescu og Magicstripes Hyaluronic Intensive Treatment Mask giver begge huden masser af glød og fugt, og dermed også en flot ensartet teint.

DAGCREME: Aloe Moisturizer spf 15 fra Mario Badescu. Den giver fugt uden at fedte og så dæmper den rødme i huden fra kulde og blæst.

SECRET TIP: Køb en Jaderulle og brug den både morgen og aftnen. Giv huden en god ansigtsmassage med din yndlingsolie eller serum inden din dagcreme.

QUICKFIX: Vand, søvn og facial spray.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

01.10.16