Bonjour

Merci Paris

prettyplease_fashionpolish_toteme_weekday_merci_olgabonne_1

BAG Merci Paris KNIT Totême JEANS Weekday ‘Way’ EARRINGS Olga Bonne x Pieces

Det er åbenbart en tradition at mit eneste køb under modeugen i Paris er en taske fra butikken Merci. Sidste år købte jeg DENNE og i år købte jeg en flot stribet version. De store net er lavet af en slags voksbehandlet plastik og kan tåle alt vind og vejr – jeg elsker formen og ønsker mig også lidt den her røde version til et helt sort sæt og smukke øreringe som disse fra Olga Bonnes samarbejde med Pieces.

Apparently it’s a tradition that I shop a bag from the store Merci during Paris Fashion Week. Last season I bought THIS one and this year I found a great striped version. I really love the shape and waxed material and wouldn’t mind adding a red one to my collection.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Bonjour