24.09.16

Acne Studios Musubi

acnestudios_musubi_1.jpg
CLUTCH Acne Studios SHOPPER Acne Studios

Det er faktisk ikke så tit jeg får hjertebanken over tasker. Eller jo, jeg kan sagtens blive forelsket i en dyr taske, men normalt falder min hjerterytme ret hurtigt igen. Min Celine-taske er den eneste hvor forelskelsen er blevet ved og det er stadig et af de bedste køb jeg nogensinde har gjort. Læs meget mere om den HER. Men nu har jeg så set Acne Studios nye Musubi tasker. Jeg synes de er så smukke og enkle og flotte. Kan slet ikke slippe tanken – men de er så dyre og jeg skal jo til Japan om to uger så det er et helt helt håbløst køb. Se hele Musubi kollektionen HER.

I don’t easy get impressed by it bags. Other than my Celine Sidelock (read about it HERE) I almost always fade out of love after lusting over a new bag for a while. But then I saw Acne Studios’ new Musubi collection and I feel like a went to handbag heaven. So beautiful, so expensive, so perfect. See the collection HERE.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24.09.16