Zara Join Life

Soulland x Bolia.com

soulland_bolia_1.jpg
Dette samarbejde har jeg glædet mig til! Soulland har lavet en lille møbelkollektion for Bolia.com og resultatet er simpelthen så pænt. Kollektionen er ret maskulin eftersom Soulland er et herrebrand, men sammensætningen af farver og materialer ville nu alligevel klæde min stue virkelig godt. Jeg gad især eje den store ‘Brain Twist’ bænk med blå ben. Samarbejdet er online nu og du kan se hele sortimentet HER.

This is a collaboration I’ve been looking forward to share with you. Danish menswear brand Soulland has teamed up with Bolia.com on a masculine but very cool furniture collection. I especially love the ‘Brain Twist’ bench with blue legs. The collection is available online now – see more HERE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zara Join Life