Soulland x Bolia.com

Mads Langer – Afterglow ft. Coco O.

6d651affc2a64d81a93fc832f348401d.jpg
Min fredag aften bliver en mere rolig en af slagsen. Jeg har en masse arbejde jeg skal få styr på inden en fotoskydning imorgen, en tur til Paris i næste weekend og min ferie til Japan i starten af oktober. Jeg har rykket mit hjemmekontor over i sofaen og har besluttet at gøre det hyggeligt med en arbejdsaften. Mit soundtrack bliver blandt andet denne fine duet mellem Mads Langer og fantastiske Coco O fra Quadron. Nummeret er fra Mads Langers seneste album Reckless Twin hvor duetten faktisk rigtigt er lavet med Sune Wagner fra The Raveonettes. Jeg er altid ret forelsket i Coco og drømmer lidt om hendes gyldne Monies øreringe som hun har på i videoen. 

My Friday night is spend working on coming projects listening to the new duet between Mads Langer and Coco O.

Indlægget er lavet i samarbejde med Sony Music

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soulland x Bolia.com