08.09.16

Mango Flats

prettyplease_fashionpolish_hm_weekday_madsnorgaard_mango_1.jpg
SHOES Mango JEANS Weekday ‘Way’ SHIRT Mads Nørgaard EARRINGS H&M

Jeg faldt over billedet af skoene her på Pinterest og der gik cirka 4 minutter så havde jeg selv bestilt et par hjem i størrelse 40. Jeg synes de ser virkelig dyre ud og ville være ret perfekte til min kommende tur til Paris og modeuge. Nu håber jeg bare de lever op til forventningerne. 

I found this shoe picture on Pinterest and it took me about 4 minutes before I checked out of Mango’s webshop with a size 40 in my basket. I really like the silver buttons and I think they will be pretty much perfect for my coming trip to Paris this month.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

08.09.16