Maja Wyh

08.09.16

fashionpolish_madsnorgaard_hm_asos_kaibosh_1.jpg
DRESS Mads Nørgaard SHIRT Mads Nørgaard BLAZER H&M SHOES Asos SUNNIES Kaibosh

Jeg må indrømme jeg har temmelig meget FOMO over alle mine bloggerkolleger der er på vej til modeuge i New York, men i stedet for at være misundelig glæder jeg mig nu bare endnu mere til oktober hvor jeg skal til Japan. Imellemtiden skal jeg til Aarhus i weekenden og min mor laver næsten ligeså gode pandekager som DEM HER på Five Leaves i Brooklyn.  

I must admit I suffer from a serious case of FOMO seeing so many of my fellow bloggers on their way to New York for Fashion Week. I try not to be too jealous and just cincentrate on my trip to Japan in october. My weekend will be spend in my hometown Aarhus where my mom makes pancakes almost as good as THESE from Five Leaves in Brooklyn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maja Wyh