30.08.16

Balenciaga by Demna Gvasalia

balenciaga_aw16_2.jpg
balenciaga_aw16_1.jpg

Demna Gvasalias første kollektion for Balenciaga er temmelig fantastisk. Utroligt så smart man pludselig ville føle sig i en rød dynejakke efter at have set kampagnebillederne. Jeg drømmer stadig om DENNE taske som jeg gerne ville have med til modeuge i Paris i slutnignen af september. 

Demna Gvasalia‘s first collection for Balenciaga is really badass. Suddently I would feel very chic in a red duvet jacket after seeing the campaign images for the fall collection. I still dream of THIS bag which would be a true frined during fashion week in Paris this month.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30.08.16