British Vogue: What on earth is wellness?

19.08.16

2.jpeg
SLIP DRESS Mads Nørgaard TOP Cos SHOES & Other Stories

Fredag aften var jeg først på Beau Marche og drikke vin og så videre på Pastis og spise middag med to af mine yndlingsdamer, blandt andet HENDE her. Bagefter dansede vi hele natten på nyåbnede Chateau Motel. Resten af min weekend blev holdt i et meget lavt gear og SKAM-marathon – serr, den serie er jo fantastisk!

Friday night outfit from a great night including wine at Beau Marche, dinner at Pastis and drinks and a lot of dancing at Chateau Motel. The rest of my weekend was spend bing watching the norwegian hit show SKAM.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

British Vogue: What on earth is wellness?