Miu My Miu

Copenhagen Fashion Week SS17

fashionpolish_copenhagenfashionweek_1.jpg
Imorgen starter endnu en hektisk (halv)modeuge i København. Jeg skal afvikle en fest med Mads Nørgaard – Copenhagen og til et par shows både onsdag og torsdag og slutter af med Soulland x Nike SB fest fredag. Jeg skal ordne en masse de næste par dage så min modeugepåklædning bliver enkel og lidt praktisk – som jeg egentlig også bedst kan lide det. Jeg har lavet et lille interview om mit bedste og værste modeuge minde hos Cover HER.

It’s fashion week season and tomorrow Copenhagen Fashion Week will keep me super busy. As I have a lot to do i need my fashion week wardrobe to be a bit practical just how I like it. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miu My Miu