31.07.16

Post Summer Makeup

summer_makeup_1.jpg
LIP BALM Glossier DAY CREAM Mario Badescu BLUSH Mac NAILPOLISH Essie ‘Picked Perfect’ BRONZER Tromborg

Jeg har nydt godt af min solferie og selvom jeg er virkelig hidsig med høj solfaktor har jeg fået en god tan som jeg nu vil gøre mit bedste for at beholde. Det bedste ved solbrun hud er at jeg kan skrue ned for mængden af makeup. Jeg er stor tilhænger af NoMakeup-Makeup og ovenstående er mine favoritter til de næste måneder inden jeg bliver efterårsbleg igen. Jeg bruger altid en dagcreme med solfaktor for at beskytte min hud – det er jeg begyndt på alt for sent og har allerede pigmentpletter flere steder så lad det være en lærerstreg og kom igang! Derudover er en bronzer uden alt for meget glimmer perfekt til at snyde dig lidt brunere på kindben, pande og næse og Macs rouge i farven ‘Peach’ får dig til at se ud som kom du lige fra stranden. Min yndlings Essie farve ‘Picked Perfect’ giver eksra brune hænder og Glossiers læbebalsam med duft af rose har det pæneste lyserøde skær.

My beauty favorites to maintain my precios summer tan. Go easy on the makeup and focus on bronzer, blush and glossy lips. And my avorite Essie nailpolish in the color ‘Picked Perfect’ makes your hands look super tanned!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

31.07.16