14.07.16

31.07.16

fashionpolish_acnestudios_madsnorgaard_2.jpg
fashionpolish_acnestudios_madsnorgaard_1.jpg
PANTS Acne Studios SHIRT Mads Nørgaard – Copenhagen SHOES Filippa K

Imorgen er det mandag og min sommerferie er officielt slut. De næste par uger kommer til at bestå af modeugeforberedelser inden Copenhagen Fashion Week der starter den 10. august. Skjorten er helt ny og fra Mads Nørgaards efterårskollektion, den er vist allerede landet i butikken på strøget og online HER. Synes den er vildt smart med herrebukser og med en lidt kort strik over så man kan se flæsekanten stikke frem.

Monday is coming which means no more vacation for me! Next weeks will be all about prepping for fashion week in Copenhagen. Love my new shirt by Mads Nørgaard – which just has arrived in their store and webshop.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

14.07.16