Dolce Vita

14.07.16

fashionpolish_climacool_1.jpg
KNIT Acne Studios JEANS Mads Nørgaard SUNNIES FWSS SNEAKERS Adidas Climacool

Jeg er hjemme i København for en kort stund før min sommerferie fortsætter i Frankrig fra på fredag. Jeg har ikke holdt mig tilbage med ferie-spam på både Instagram @fashionpolishdk og Snapchat @sidselalling, men her kommer lige et outfit der passer mere til det danske sommervejr. Jeg har ret optur over mine nye Adidas ClimaCool sammen med mine yndlingsjeans fra Mads Nørgaard.

I’m home to repack my bags before I go to my next vacation in France this weekend. If you are in need of some serious vacation spamming you are welcome to join me on INstagram @fashionpolishdk and snapchat @sidselalling!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dolce Vita