09.07.16

Dolce Vita

fashionpolish_milano_azzazura_hm_dior.jpg
SUNNIES Dior TOP H&M JEANS Monki EARRINGS Lot#29 SANDALS Azzazura (on sale HERE)

På fredag tager jeg på årets første sommerferie til Milano. Planen er at drikke drinks, spise italiensk mad og shoppe i 5 dage og jeg glæder mig helt vildt. Jeg skal beherske mig gevaldigt med min pakning, for har kun håndbagage med og vil samtidig gerne gå all in på Dolce Vita-stilen når jeg nu endelig er i Italien. Dette sæt ville være ret perfekt til sene middage eller Aperitivo på en fortovscafe. Tips til Milano modtages naturligvis gerne!

My wish I could wear outfit for my upcoming trip to Milan. Planning on going full ‘Dolce Vita’ in all my outfits. Let’s see how it goes. Oh, and bring any tips for Milan in the comments!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

09.07.16