Summer Sale

05.07.16

fashionpolish_marni_newbalance990_2.jpg
fashionpolish_marni_newbalance990_1.jpg
Inden Roskilde Festival og endeløs regn var jeg på udsalgsjagt i Birger Christensen og fandt denne smukke Marni kjole sat ned med 80%! Den er temmelig mønstret i forhold til resten af min garderobe, men sidder så pænt at jeg ikke kunne lade den hænge. I følge min egen udsalgsguide HER betyder den store besparelse så at jeg gerne må købe de HER sneakers til at matche kjolen. SMART!

Found this amazing Marni dress with 80% off before Roskilde Festival and heavy rain. It might be a little wild for my wardrobe but the fit is amazing and I think it’s so beautiful and classic. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer Sale