Roskilde festival The weather report

Roskilde Festival 2016

roskildefestival_fashionpolish_3.jpg
roskildefestival_fashionpolish_2.jpg
roskildefestival_fashionpolish_1.jpg
1. På vej til Damon Albarn + The Orchestra of syrian Musicians med en Aperol og hjemmelavet Charquteriebræt i kaffefilter fra Mads Nørgaard-boden    2. Pæne lyserøde striber på Mads Nørgaards pop up shop på festivalen    3. Tuborgbaren i Mediebyen er som et slags uopnåeligt Nirvana, i år fik jeg billet for første gang i 12 år! Den smukke installation var lavet i samarbejde med Chart og kan opleves på kunstmessen på Charlottenborg i august.     4. Klar til S!vas i ‘Familie Før Para’-jakke fra Muf10.    5. Da vi endelig fik en af hængekøjerne på pladsen og det begyndte at regne 4 minutter efter.     6. Tømmermændsfrokost på Rådhuskælderen i Roskilde.

Jeg er hjemme efter årets Roskilde Festival. Lidt hårdt at tage nærmest direkte på arbejde, men heldigvis byder ugen på sjove opgaver, blandt andet en fotoskydning imorgen og Rihanna koncert på torsdag! Her kommer lidt billeder fra min festival – I kan se flere på min Instagram @fashionpolishdk og måske i har fulgt med på snapchat også? Der kan i finde mig som @sidselalling. Mine musikalskehøjdepunkter i år var uden tvivl Tame Impala, Stormzy, Blood Orange og Mø der fyrede den af på Orange Scene og gav mig lidt tårer i øjnene da hun spillede ‘Glass’ og sang “Oh, why do everyone have to grow old” – jeg var også heldig nok til at se noget af New Order fra scenen hvilket var ret overdrevet. I år boede jeg i Get A Tent lige bag Orange Scene og det føltes som ren luksus at vågne på en pæn græsplæne uden smat og vilde fester, selvom det også var lidt voksent. 

I’m back after Roskilde Festival and went almost straight to work! Roskilde Festival will forever be my favourite and this year was my 12th time i a row. The hightlighst was Tame Impala, Stormzy, Blood Orange and Mø! I was lucky to see a bit of New Order from the stage which was awesome and off course our Mads Nørgaard pop up shop with a bright pink facade.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roskilde festival The weather report