12.06.16

Festival Favorites: Northside Festival

festivalguide_1.jpg
På fredag tager jeg hjem til Aarhus for at besøge Northside Festival. Det bliver min start på festivalsæsonen og jeg glæder mig helt vildt til at drikke drinks, spise god mad (for der er Northside virkelig i top) og se blandt andre Beach House og Beck. Jeg har spurgt nogle af mine mest stilfulde veninde om deres festivalfavorit når det kommer til garderoben. Links til deres valg kommer herunder:

MARIE: T-SHIRT LOEWE ANDREA: SUNNIES GUCCI FREDE: SNEAKERS ADIDAS CAMILLA: LEATHER JACKET ACNE STUDIOS MAIKEN: DRESS ACNE STUDIOS MELISSA: JACKET A.P.C TRINE: SWEATSHIRT WTAP

In the spirit of festival season which I will kick off this weekend at Northside Festival I asked some of my most stylish friends to pick out a festival favorite. See links above.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12.06.16