01.05.16

Swim Good

fashionpolish_swimwear.jpg
SUNNIES Dior SANDALS Mads Nørgaard SUNNIES Kaibosh HIGHWAISTED BIKINI Eres BIKINI Weekday BATHINGSUIT & Other Stories

Det er måske lige tidligt nok til strandture, men erfaring siger at man skal være tidligt ude for at finde det gode badetøj i de rigtige størrelser! Badedragten fra & Other Stories har jeg faktisk allerede og pasformen er helt perfekt til mine former. Bikinien fra Weekday er virkelig fin med de buede kanter og hvis man som jeg er mest til højtaljede underdele er Eres det rigtige sted at kigge hen. Jeg vil mikse mit mørke badetøj med gyldne solbriller, sandaler og en kimono.

It might be a bit early for a day on the beach but you have to be an early bird to find swimwear in the right sizes so my hunt has already begun! I will use my black swimwear with golden sunnies, sandals and a kimono.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

01.05.16