26.04.16

mads Nørgaard x Elle style awards

ellestylewards2016.png
I midten af maj skal jeg i gallatøjet og fejre den danske modebranche til ELLE STYLE AWARDS. Det skal nok blive en festlig aften, men jeg kommer til at være ekstra spændt for MAds Nørgaard er nomineret i kategorien ‘Årets Uungåelige’. Prisen er en læserpris hvilket betyder det er jeres stemmer der afgører vinderen. Ville blive så glad hvis I ville hjælpe Nørgaard med at vinde! I kan stemme hos Elle.dk HER eller via Instagram og skrive Nørgaard som kommentar HER. Tak <3

In may I’m going to suit up big time for Elle Style Awards 2016. Mads Nørgaard is nominated and I would be so happy if you would help us win and vote for Mads Nørgaard as ‘Inevitable Item of the Year’. You can vote via Elle.dk HERE or via Instagram putting Mads Nørgaard as a comment HERE. Thank you <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

26.04.16