Sneaker Expo 2016

26.04.16

fashionpolish_baumundpferdgarten_3.jpg
IMG_0378.JPG
CASHMERE KNIT Magasin SKIRT Baum und Pferdgarten SNEAKERS New Balance (similar HERE)

Har I hørt det nye Beyonce-album? jeg har haft det kørende på repeat hele ugen og efter at have set videoen til nummeret ‘Hold Up’ fik jeg også lyst til at klæde mig i flæser. Nederdelen er en gammel model fra Baum und Pferdgarten og falder så smukt med alle sine mange lag. Den er ret festlig men sneakers og en kashmirstrik gør den heldigvis nemt mere nedtonet.

I been listening to the new Beyonce album non stop this week and after seeing the video of Bey dancing around the streets with a baseball bat singen ‘Hold Up’ I’ve been longing for ruffles. This skirt is old and from Baum und pferdgarten and is so beautiful but quite festive. I turn to sneakers and cashmere when I want it toned down. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneaker Expo 2016