20.04.16

Sneaker Expo 2016

Untitled-1.jpg
Jeg elsker sneakers. Faktisk går jeg meget sjældent i andet. Det betyder jeg efterhånden har en lidt for standhaftig samling og efter en forårsoprydning i mine tre (!!) skoskabe har jeg sendt et helt læs til Aarhus. Jeg skla nemlig bruge min søndag til Rezets ‘Sneaker Expo 2016’ i Ridehuset i Aarhus. Jeg skal dele bod med Frede og det bliver dødhyggeligt! Kom endelig og sig hej hvis I er i Aarhus – der er gratis entre hele dagen. Læs meget mere om eventet HER. Psst, der er vist stadig enkelte stadepladser tilbage hvis du også trænger til at rydde ud i din sneakerssamling. 

Be sure to stop by Rezet Store’s Sneaker Expo if you are in Aarhus this weekend. I’ll be selling almost my entire sneakers collection with my sidekick Frede!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20.04.16