Panda's Dream

20.04.16

fashionpolish_vetement_1.jpg
fashionpolish_vetements_2.jpg
T-SHIRT Vetements JEANS Mads Nørgaard LOAFERS Gucci (similar HERE)

De sidste par dage har jeg været næsten konstant på farten. Først i London og så videre til Berlin hvor jeg lige nu sidder på mit hotel Michelberger (som i øvrigt kun kan anbefales!) og i aften skal jeg tilbage til København. Jeg er afsted med arbejde og besøger Mads Nørgaards udenlandske agenter, i London lå kontoret lige ved siden af den nye Dover Street Market hvor jeg havde virkelig svært ved at efterlade den her trøje fra Vetements. Så helt utrolig smart!

I been on the go the last couple of days, first in London and now in Berlin. I’m meeting with Mads Nørgaard’s agents but lucky for me the office in London was just next to the new Dover Street Market. This t-shirt from Vetements was very hard to leave behind. So cool!

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Panda's Dream