Mario Badescu

Girl Gang

femtasticsxblackvelvetcircusshirt4.jpg
Jeg så Frede i den opturs t-shirt fra Black Velvet Circus og måtte straks google flere billeder. T-shirten er lavet i samarbejde med Das Femtastics og fåes i blå og hvid med broderet Girl Gang på brystet. Så er spørgsmålet bare hvilken farve jeg skal vælge?!

I saw Frede in this cool t-shirt from Black Velvet Circus and had to google more info at once. The t-shirt is made in collaboration with Das Femtastics and comes in navy blue and white with ‘Girl Gang’ embroided on the chest. Now I only have too choose a colour?!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mario Badescu