07.04.16

Mario Badescu

Untitled.png
Jeg kan ikke forestille mig at det er gået nogens næse forbi at jeg holdt påskeferie i New York. Udover at spise burgere, gå uendeligt langt og shoppe Glossier var jeg også forbi Mario Badescu. Jeg var nemlig blevet tilbudt en ansigtsbehandling i deres skøndhedsklinik i Midttown og eftersom jeg er flittig bruger af deres produkter sagde jeg naturligvis ja! Mario Badescu er et ret oldschool mærke som har eksisteret i mere end 40 år og kliniken i New York er selve Marios gamle lejlighed der efterhånden har vokset sig større og større som en lille labyrint af små rum hvor Badescu-damerne i hvide kitler tager sig af dit ansigt. Jeg fik forskellige masker, en dampbehandling og håndmassage og modsat andre ansigtsbehandlinger var mit ansigt hverken rødt eller hævet bagefter. jeg har en ret problemfri hud, men som mange skandinare bliver jeg virkelig nemt rød i hovedet af både kulde og varme og kan bedst lide en fed creme til mit ansigt. Min behandler foreslog jeg skiftede fra ‘Kera Mois Cream‘ til en ansigtscreme med solfaktor og jeg prøver nu deres ‘Oil Free Moisturizer‘ med SPF 30 sammen med en deres serum ‘ Cellufirm Drops’. Hvis du ikke lige har planer om en New York-tur kan alle Mario Badescus produkter købes hos Beautyhero.dk.

As you know I had a blast celebrating my easter break in New York. Besides eating burgers, walking and Glossier shopping I also visited the New York based beauty brand Mario Badescu. I had a facial in their clinic in Midtown and since I am frequent user of their products, I was really excited. Mario Badescu is a pretty oldschool brand that has been around for more than 40 years and the clinic in New York is actually Mario’s old apartment which has gradually grown bigger and bigger like a small maze of small rooms where Badescu-ladies in white coats is taking good care of your face. I got different masks, a steam treatment and hand massage and unlike other facials was my face either red or swollen afterwards. I have a pretty normal and problem free skin, but like many Scandis my face goes from normal to red in a second when met by cold or heat. They suggested I switched from ‘Kera Mois Cream’ to a face cream with SPF like their ‘Oil Free Moisturizer’ with SPF 30 along with their serum ‘Cellufirm Drops’. If you don’t have plans for a New York trip, all Mario Badescus products can be purchased from Beautyhero.dk.

My facial was sponsored by Beautyhero.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

07.04.16