27.03.16

Silver Lining

interior_georgjensen_ellos_zara_adelie.jpg
EARRINGS Zara KNIT Amoire at Adélie BLANKET Ellos TEA POT Georg Jensen

Jeg drømmer om thekanden fra Georg Jensen som ville være smuk og kølig i mit farverige hjem. Samtidig bliver jeg aldrig træt af navyblå sammen med sølv og selvom jeg allerede har øreringene fra Zara i en gylden version får jeg lyst til at klikke disse hjem til weekendens fester.

I have a big interior crush on the tea pot from Danish design empire Georg Jensen. I like how the cool steel would be a elegant twist to my colourful home. I will never get tired of navy blue with silver and I might have to buy these earrings from Zara for all tomorrow’s parties.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

27.03.16