#fashionpolishdklife part 2

27.03.16

fashionpolish_hvisk_2.jpg
fashionpolish_hvisk_1.jpg
fashionpolihs_hvisk_3.jpg
COAT Mads Nørgaard KNIT Uniqlo JEANS Weekday ‘Thursday’ SNEAKERS Nike ‘Air Max 2016’ SUNNIES Dior RING Hvisk x Fredesblog

Jeg er hjemme igen efter en virkelig optur uge i New York. Jeg hældte en kop the i min computer samme morgen som jeg tog afsted så min tur blev computerfri hvilket faktisk viste sig at være en kæmpe lettelse. Tak til Frede for at passe bloggen, måske jeg kan lokke hende til et sidste indlæg om livet i mine sko? Billederne her er fra søndag i Park Slope som er et virkelig hyggeligt område i Brooklyn med masser af kaffebarer, genbrugsbutikker og små parker. 

I’m back in Copenhagen after a wonderful week in New York. I poured a cup of tea into my laptop just before going to the airport so for the first time ever I was computer free for a whole week. It turned out to be a big relief! Thank you to Frede for taking over while I was away, maybe I can make her do one last post of her life of Fashionpolish? These pictures are from a lazy Sudnay in Park Slope, a cozy part of Brooklyn filled with coffee spots, vintage shops and small parks. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#fashionpolishdklife part 2