Postcard from NYC

#fashionpolishdklife part 1

boks.jpg
Så har er jeg kommet igennem min første weekend i #fashionpolishdklife og den har været god. Det hele startede i torsdags hvor påsken tillod et par ekstra weekenddage, og det tog jeg til selvfølgelig bestik af. Min weekend foløb således:

Torsdag: Middag på Pastis (et Fashionpolish favoritsted) med vin og østers + DDS Hestekræfter koncert i Pumpehuset for at høre Emil Stabil. Jeg fik masser af vin, men ingen smøger – orkede ikke at skulle kaste op.

Fredag: Træning i Fitness DK, der var desværre ingen boksehold, men min træningmakker og jeg fik maxet ud på sandsækken alligevel. Efterfølgende frokost på Dyrehaven da jeg var alt for træt til at cykle til Nørrebro for at besøge Møller – Kaffe og Køkken. Det blev altså Vesterbro versionen.

Lørdag: Løbetur (kunne godt være en del af #fashionpolidsdklife) og påskefrokost med tusinde snaps. På trods af en aktiv dag, nåede jeg ikke sengetiden 21.30…

Søndag: Træning på terassen i sommerhuset – ingen boksehandsker tilstede, men en hulahopring og en pilatesbold hvor jeg øvede mig på et par øvelser som Sidsel har fortalt mig om #keepinitreal om aftenen fik jeg drinks til en søndagsfødselsdag, men missede igen sengetiden.

Alt i alt har jeg; Hørt koncert, drukket vin (meget), trænet (lidt boks), spist på Vesterbros version af Møller og faktisk næsten kun haft sort tøj på. Jeg overholdt ikke sengetiden nogen af dagene og har heller ikke fået set nogle afsnit af Seinfeld. 

Ugen er kun lige begyndt og oven på en succesfuld weekend er jeg mere end motiveret til at fortsætte #fashionpolishdklife

XX Frede

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postcard from NYC