20.03.16

#fashionpolishdklife

magasin baum und pferdgarten mads norgaard nike_fashionpolish.jpg
God eftermiddag og god påske! Nu tænker i nok ‘hov det der er da ikke Sidsel’ og nej, der må jeg skuffe jer. Sidsel dangderer den i New York og derfor har jeg fået blogsitter tjansen. Jeg hedder Frede og blogger normalt på fredesblog.dk og måske i har set halvdelen af mit ansigt på forsiden af SMART bogen?

I den følgende uge skal jeg altså stå for indholdet her på bloggen og for at i ikke bliver skuffede og kommer til at savne Sidsel alt for meget, har jeg givet mig selv en udfordring. Jeg vil nemlig leve The Fashionpolish.dk Life. Ligesom Sidsel gør til hverdag. #fashionpolishdklife har et par dogmer jeg vil prøve at følge;

Tøj – sort, fortrinsvist cashmere, ALTID solbriller og en åben taske. 

Gå tidligt i seng – 21.30 på hverdage + – et afsnit Seinfeld.

Træning – boksetræning i Fitnessdk 2 gange om ugen.

Møller – Kaffe og Køkken, her har jeg bemærket at Sidsel kommer (alt for) ofte, så det må jeg prøve.

Weekender – vin, smøger og koncerter.

Shopping – nul onlineshopping og flere besøg i Zara, &Other Stories, Nørgaard paa Strøget og Storm Fashion.

Jeg opdaterer selvfølgelig her, men følg også med på #fashionpolishdklife på instagram.

Hvis i er heldige får i også et par New York postkort, men kan anbefale jer at følge med på instagram @fashionpolishdk og snapchat: sidselalling

Hello! You may notice that i’m not Sidsel. She’s taking over New York and i’m left with the bloggersitter duty 😉 I’m Frede and you will normally find me on Fredesblog.dk. Or you might have seen half my face on the SMART the book cover? 

I have taken on the challenge of living the Fashionpolish.dk life the next week so you will not miss Sidsel too much. Stay tuned for updates here and on instagram #fashionpolishdklife

Make sure to follow Sidsels travels on instagram @fashionpolishdk and snapchat: sidselalling

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20.03.16