Carry On

20.03.16

fashionpolish_stinegoya_1.jpg
fashionpolish_stinegoya_2.jpg
KNIT Cos KIMONO Stine Goya SNEAKERS Nike ‘Air Max 2016’ SUNNIES Dior

Outfit fra i søndags med tur til Louisiana og sen frokost på Dyrehaven. Nu skal jeg få styr på de sidste praktikaliter til min tur til New York på onsdag. Vejret er helt umuligt derovre, sne den ene dag shortsvejr den næste. Tænker det nemmeste er en tom kuffert og købe en ny garderobe derovre.

Outfit from a cozy Sunday with a trip to Louisiana and a late lunch at Café Dyrehaven. GI’m trying to combine my last day of work with getting ready for New York next week. The weather is crazy with snow and spring at the same time. Maybe I should just pack an empty suitcase and deal with it when I arrive?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Carry On