18.03.16

Carry On

fashionpolish_travel_glossier_holisticsilk_aiaiai_1.jpg
BOOK Chloë Sevigny EYE MASK Holistic Silk CASHMERE HYDRATING CREAM & Other Stories LIPBALM Glossier HEADPHONES Aiaiai GLASSES Kaibosh

På onsdag tager jeg som sagt til New York. Jeg skal rejse alene og derfor er det endnu mere vigtigt at pakke en god håndbagage. Udover masser af snacks og en opladet telefon er ovenstående noget af det vigtigste. Jeg bruger -5.5 i mine kontaktlinser og er stæreblind uden, men flyluften udtører virkelig linserne så et par briller er en rar afveksling. Mine hørertelefoner kan også bruges som en slags ørepropper når jeg skal sove i flyveren og naturligvis til at se masser af film på turen. Luften i flyveren tørrer ikke kun øjnene, men også huden ud så jeg fylder min taske med masser af produkter i rejsestørrelse og en sovebrille med lavendel. SIdst men ikke mindst skal jeg huske læsestof og hvem er mere New York-agtig end Chloë Sevigny?

I’m off to New York this Wednesday. I’m travelling alone which makes it even more important to pack a good carry on luggage.  I use -5.5 in my contact lenses which means I’m pretty blin without, but the air on the plain really dries out my lenses and a pair of glasses is a nice change. My headphones can be used as earplugs when I sleep and of course to see lots of movies on the trip. The air in the plane not only dries out my eyes but also my skin so I fill my bag with lots of products in travel size and a soft eyemask with lavender. Last but not least, I have to remember a good book, and who is more New York-like than Chloë Sevigny?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

18.03.16