Hvisk x Fredesblog

16.03.16

fashionpolish_cos_acne_1.jpg
JACKET Acne Studios KNIT Cos JEANS Weekday ‘Thursday’ SNEAKERS Reebok x Gosha Ruchinskiy (similar HERE) BAG Merci Paris SUNNIES Dior

Jeg har så meget i hovedet for tiden. Vi skal holde flere store event i Mads Nørgaard (mere om det senere) skal skyde lookbook og i næste uge skal jeg til New York og i april til både London og Berlin med mit arbejde. Nyder virkelig at vejret er så godt så jeg får et skud energi på vej på arbejde på cyklen og når jeg holder frokostpause med Frede en gang imellem. 

My head os a mess these days. I’m planning multiple event for Mads Nørgaard, a lookbook shoot and next week I’m off to New York. I really try to enjoy this amazing weather when I bike to work or in my luynch break having coffee with Frede.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvisk x Fredesblog