Hotel Amour

Why so Blue

prettyplease_blue_1.jpg
EARRINGS Asos KNIT & Other Stories BAG Mango SNEAKERS Nike ‘Sock Dart’

Jeg var standhatfig og shoppede ikke i Paris. Lige om lidt skal jeg jo til New York, og så er marts måned åbenbart sneakers-måned for der kommer den ene nye smarte model efter den anden. En af de modeller jeg har ventet længe på er Nikes Sock Dart. De skulle være så behagelige at have på og vil være pæne med herrebukser nu og bare ben med en kot hvid strømpe til sommer. Tasken var Mango er vist i det pureste plast men virkelig smart og ville være en god følgesvend i New York – er der nogle af jer der har set den i virkeligheden?

I was strong and didn’t shop anything in Paris. Very soon I’m going to New york and besides thta this month is all about sneaker releases. I have been dreaming of Nike’s Sock Dart for a very long time and love it in this deep navy colour. I would wear them with suiting pants now and with bare legs and a white sock for summer. The bag rom Mango is very cool, but very cheap – has anyone seen it IRL? How does it look?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hotel Amour