04.03.16

Hotel Amour

hotelamour_fashionpolish.jpg
I Paris boede jeg på Hotel Amour der ligger i Mont Matre. Det er et vildt hyggeligt hotel med den flotteste gårdhave. Mit værelse var udover at have badekar med løvefødder, udsmykket af kunstneren Parra som jeg elsker! Faktisk har min kæreste netop købt denne vase til vores lejlighed. 

I lived at the amazing Hotel Amour during my stay in Paris. It’s located in Mont Matre near Pigalle and has the most amazing courtyard garden. My room was decorated by one of my favorite artist Parra, my boyfriend just bought this vase for our home – must be faith!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

04.03.16