10.02.16

Spring Blues

comespring_prettyplease.jpg
JEANS Weekday KNIT & Other Stories SLIPPERS Mango

Er slet ikke klar til mandag. Min weekend gik alt for hurtigt og var lidt vrissen med ondt i hovedet og træt krop. Nægter at blive syg! Jeg har taget to uldtrøjer på og er på min tredje kop kaffe så mon ikke dagen lyser lidt op om lidt. Drømmer om forår i Paris (skal dertil i marts, måske det allerede spirrer lidt der) og ville gerne vræe iført det her sæt. Skoene er allerede klikket hjem. Så fine!

As always my weekend went by way to fast. I’m speed drinking coffee and have wrapped myself in not one but two willen knits while I dream of spring in Paris. I’m going for fashion week in March and wish I could wear this outfit. Already bought the shoes. Such a nice version of this season’s slippers. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10.02.16