Totême Denim

09.02.16

fashionpolish_commedesgarcon_1.jpg
fashionpolish_commedesgarcon_2.jpg
COAT Mads Nørgaard – Copenhagen KNIT Nué Notes JEANS Mads Nørgaard – Copenhagen BAG Comme des Garçons BOOTS Asos (on sale HERE)

Har haft så utrolig svært ved at stå ud af sengen de sidste par morgener. Måske det er fordi jeg har set Parks and Recreation færdig for tredje gang og derfor ikke har noget at se mens jeg spiser mine morgenæg. Er begyndt at gense The O.C på Netflix, kan huske jeg elskede det da jeg gik i gymnasiet men det er gået lidt for mange dødsfald i den så det er ikke så sjovt mere. Husker egentlig godt at jeg gav op samme sted i serien da den blev sendt i tv i 2006. Det er 10 år siden. Mamma mia! 

Extra big ginger latte since I’ve been so tired the last couple of days! 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Totême Denim